Top
Balie Balie

Har du brug for hjælp til boligindretning?

Hos Balie Balie hjælper vi med alle former for indretningsprojekter, lige fra erhvers indretninger til indretning af private hjem. Mangler du balance og sammenhæng i din indretning og har du svært ved at skabe en rød tråd? Så inviterer vi jer ind i vores showroom eller kommer ud i privat eller erhverv og vejleder jer til drømmeomgivelserne

Indretning

Privat eller erhverv

Når du booker indretning til privat eller erhverv, så kommer vi ud og hjælper dig med at visualisere dine drømmeomgivelser. Efter vi har set rummene og hørt dine tanker og visioner til projektet, så udarbejder vi en præsentation, som viser hvordan vi vil løfte indretningen af dit hjem eller arbejdsplads til et højere niveau. Præsentation kan forventes 21 dage efter besøget.

Indretning

Showroom

Du vil blive inviteret ind i vores showroom på Frederiksberg. Her kan vi i ro og mag gennemgå din plantegning og finde en løsning, hvor dine ønsker til indretningen bliver mødt. Der vil blive sørget godt for os under mødet, så du får den bedst mulige oplevelse hos BALIE BALIE. Vores showroom er en oplevelse i sig selv, da det er indrettet som en komplet lejlighed med skønne møbler og håndplukket interiør, som ikke er set før.

Balie Balie

BOLIGINDRETNING: VORES SENESTE PROJEKTER

Vi tager udgangspunkt i netop dit hjem og de udfordringer, som du beskriver. Skulle du efterfølgende have spørgsmål, så står vi selvfølgelig klar med gode råd og vejledning, så du kan nå i mål med indretningsprojektet.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password