Top
Balie Balie

Indretning af privat bolig

Vores indretningskonsulenter i København er specialiseret i at indrette alle rum og boliger, lige fra små lejligheder til store villaer, fra opgradering af spisestuen til en funktionel entré.

Indretning

Skab et unikt, sammenhængende og smukt hjem

Vi forstår, at hvert rum i dit hjem har en unik funktion, og vi vil i samarbejde med dig skabe den perfekte balance mellem funktion og stil. Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere her på siden.

Indretning

Hvilken hjælp kan vi tilbyde?

Hvad end du har behov for, at vi kommer ud og ser din bolig eller ønsker et indretningsmøde i vores showroom, så kan alt lade sig gøre. Balie Balie kommer med glæde ud i din bolig og hjælper med at visualisere dine drømmeomgivelser. Efter at have besøgt din bolig, udretter vi en præsentation af, hvordan vi bedst muligt kan efterleve jeres ønsker og drømme. Ønsker du et indretningmøde i showroom bliver du inviteret ind i BALIE BALIE’s showroom på Frederiksberg. Her kan vi i ro og mag gennemgå din plantegning og finde en løsning, hvor dine ønsker til indretning bliver mødt. Vores Showroom på Frederiksberg er indrettet som en komplet lejlighed med skønne møbler og håndplukket interiør, som ikke er set før.

Indretning

Et team af engagerede indretningskonsulenter

Vi ved, at et hjem er mere end blot en samling af møbler og dekorationer. Det er en refleksion af dig!

Vores team af passionerede indretningskonsulenter i København har en bred vifte af ekspertise og erfaring, og vil elske at få dine drømme til at gå i opfyldelse – uanset størrelsen på projektet.

Vi står også klar til at pifte din indretning op med puder, gulvtæpper, puf, coffee table books eller andre pyntegenstande, der kan personliggøre din indretning af bolig endnu mere.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du ønsker at forvandle dit hjem til en sammenhængende, smuk og personlig oase, så bør du få hjælp af en indretningskonsulent fra BALIE BALIE. Vi er et hold af passionerede boligeksperter, som vil elske at hjælpe dig med at tage din boligindretning til nye højder.

Skal BALIE BALIE hjælpe? Du kan enten kontakte os i dag eller bestille en tid online. I samspil med dig, sørger vi for, at dine boligdrømme bliver en realitet.

    INSTAGRAM

    KONTAKT

    You don't have permission to register

    Reset Password