BALIE BALIE er en webshop med tilhørende butik beliggende på Frederiksberg, København. I butikken finder du varer til både dit hjem og din virksomhed, håndplukket fra flere hundrede forskellige leverandører fra rundt omkring i verden, der alle har design og godt håndværk for øje, uanset om vi snakker møbler, lamper eller dekorationsgenstande. Vi går op i god, personlige service, uanset om det er i butikken eller online, og vi tager glædeligt imod spørgsmål, både telefonisk eller via mail. Der kommer ugentligt nye varer, så kig endelig forbi butikken, eller følg med på Instagram, hvor vi for så vidt muligt forsøger at opdatere dagligt.

OM BALIE BALIE

I 2014 startede Sandra BALIE BALIE, og hun har i dag et energisk og dedikeret team af glade boligsjæle bag sig. Vi brænder alle for møbler, interiør og indretning, og tager altid udgangspunkt i de ting vi ikke selv kan undvære. Dermed ikke sagt at alle hjem er ens, for det er de bestemt ikke. Vores hjem fortæller vores historier, og dit hjem skal fortælle din.

Vi lægger samtidig rigtig stor vægt på altid at forhandle til så favorable priser som muligt, også på de varer vi er eneforhandlere af i Danmark.

Vi indretter for både private- og erhvervskunder, og gør hvad vi kan for at finde stilfulde møbler og rådgive omkring boligindretning så tit vi kan. Hos BALIE BALIE finder du et sortiment, der repræsenterer de værdier vi selv værdsætter mest; smukt design, håndværk af aller højeste kvalitet, og en stemning af elegant tidløshed.


ÅBNINGSTIDER

MandagLukket
Tirsdag10:00 - 18:00
Onsdag10:00 - 18:00
Torsdag10:00 - 18:00
Fredag10:00 - 17:00
Lørdag10:00 - 15:00
SøndagLukket

Rutevejledning

Din lokation: Brug min aktuelle lokation

 

 

SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Vi bestræber os altid på at vende tilbage til alle hurtigst muligt.

 

 

Balie Balie ApS

CVR-nr.: 38438301

Godthåbsvej 34

2000 Frederiksberg
Tlf.: +45 24254767
Mail: info@baliebalie.com
www.baliebalie.com