Når basen er i orden..

Hos BALIE BALIE er det vores mål at skabe en hjemmeside, hvor du i ro og mag kan finde møbler og interiør af højeste kvalitet.

Vi ved at det kan være tidskrævende og udfordrende at indrette sin bolig “basen” så den opfylder alle ønsker. I en travl hverdag tror vi på at vi er løsningen for dig, der sætter pris på service og en effektiv forretning, der forener det bedste ved e-handel og personlig service.

Hos os finder du ikke varerne fra forhandlernes bestsellerlister. Vi håndplukker de fineste interiør produkter og de bedste møbler for at give dig mulighed for, med en minimal indsats, at skabe et stilfuldt og behageligt hjem, der afspejler netop din personlighed.

Vores hjem fortæller vores historier, og dit hjem skal fortælle din. Derfor lægger vi os i selen for at finde stilfulde møbler og rådgive om boligindretning, der er lige så unik som du er.

Vi er stolte af vores håndplukkede udvalg, som er valgt med omhu. Hos BALIE BALIE finder du et sortiment der repræsenterer de ting vi selv værdsætter mest: smukt design, håndværk af højeste kvalitet og en stemning af elegant tidløshed.

Hvis du ikke kan danne tilstrækkeligt indtryk af varen på hjemmesiden er du altid velkommen i vores showroom, hvor du har mulighed for at se varen i alle tænkelige vinkler, og mærke og fornemme den følelse, møblet udstråler. Vores søde medarbejdere står klar med gode råd og en kop kaffe. Vi ved at kvalitet i høj grad defineres ved i hvor høj grad vi er i stand til at opfylde dine forventninger, og derfor er salg ikke et krav for at få et godt og kvalificeret råd.

Basen skal være i orden, for når den er det, så bliver alt andet i livet bare lidt nemmere.

God fornøjelse

 

Virksomhedens filosofi er:

  • At forhandle lækre, unikke, smukke, funktionelle produkter af høj kvalitet 
  • At have stor tillid kunde og virksomked imellem
  • At kunden aldrig skal føle at det er ubelejligt at ringe os op eller at føle de går i vejen, når de på anden time snuser rundt i vores hyggelige showroom/butik. I er hjertelig velkommen!
  • Altid at finde den bedste, hurtigste og billigste fragtløsning, da det jo er ulideligt at vente på et møbel man ikke kan leve uden – det kender vi alle
  • At have et solidt kendskab til de produkter vi vælger at forhandle
  • At være transparente i alle henseender
  • At dele den glæde vi føler, når vi er omgivet af lækre møbler og interiør

 

Tillid

Det er vores ansvar, at vores kunder altid skal kunne stole på vores råd og vejledning og også på, at de produkter vi forhandler er produceret på en sikker, og ansvarsfuld måde.

Vi har stor tiltro til, at alt kan løses med en åben, ærlig og imødekommende dialog, så tøv ej med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.

 

Bæredygtighed hos Cosy Concept ApS

En virksomhed med samvittighed.

Vi ønsker at bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden. For vores egen og fremtidige generationers skyld synes vi det er vigtigt, at vi bestræber os på at skabe en sund forretning, der i alle mulige henseender tænker sunde langsigtede bæredygtige og miljøvenlige beslutninger ind som en naturlig del af vores forretningsgang.

Rent praktisk betyder det at vi arbejder aktivt med at:

  • Øge andelen af varer i vores sortiment der kommer fra miljøvenlige produktions processer og materialer
  • Øge andelen af varer i vores sortiment, der er produceret af genbrugsmaterialer
  • Øge andelen af varer i vores sortiment, der kommer fra små samfund. Særligt i østen har vi en del mærker, der får produceret deres produkter i små unikke landsbyer hvor man gennem genrationer har videregivet sit håndværk, og hvor salget af deres produkter bidrager til at holde lokalsamfundet i gang

Vi bestræber os på at mindske vores klimapåvirkning fra transport og rejser, samt at mindske vores brug af ny emballage.

Vi forsøger så vidt det muligt at genbruge de papkasser vi har. Du kan derfor opleve, at der står et andet varemærke på kassen end det mærke der er blevet pakket ind.

 

Vi ved det gør en kæmpe forskel for dit velbefindende, at du elsker dit hjem. Det er jo din base, dit liv, dine rammer for hverdag og fest, om det er stort eller småt, nyt eller gammelt, i byen eller på landet så er dit hjem din sjæl.

Så omgiv dig med møbler og interiør du elsker…

Rigtig god fornøjelse!

 

Cosy Concept ApS.

Godthåbsvej 34
2000 Frederiksberg
CVR-nr. 38438301
Tlf.: +45 24254767
Mail.: info@baliebalie.com
Hjemmeside: www.baliebalie.com
Salg af møbler og interiør.