Top

Stole

Viser 1–24 af 26 resultater

Komfortable og stilfulde stole til ethvert hjem

Søger du stole som er smukke og stilrene i et tidløst design? Hos BALIE BALIE kan du finde stole til ethvert rum i dit hjem.

Vi ved, at en stol ikke bare er et møbel, men et element der kan fuldende din indretning og gøre din hverdag mere komfortabel. Uanset om du søger en barstol, spisebordsstole eller lænestole, så kan du finde den hos BALIE BALIE.

Lounge stole til afslapning

Efter en lang dag er der intet bedre end at drømme sig væk i en blød, komfortabel stol. Hos BALIE BALIE kan vores personale hjælpe dig med at finde den rette stol, uanset om du vægter komfort, et bestemt design eller andet.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af Lounge stole i materialerne; lammeskind, Bouclé, linen og meget mere. Har du brug for en mere personlig indretning af din stue eller blot inspiration? Gå på opdagelse her på siden eller få hjælp til boligindretningen.

Spisebordsstole til en stilfuld spiseoplevelse

Et spisebord er et samlingspunkt i hjemmet, og det er derfor vigtigt at have de helt rette spisebordsstole, som man har lyst til at blive siddende i.

Hos BALIE BALIE finder du spisebordsstole med og uden armlæne samt af forskellige typer materiale. Vores sortiment er sammensat for at matche enhver indretningsstil. Så om du foretrækker det klassiske eller moderne, kan vi hjælpe dig med at finde den rette spisebordsstol.

For at fuldende din stilfulde spiseoplevelse, kan du med fordel gå på opdagelse i vores spiseborde og lamper.

Lænestole til en rolig stund i hjemmet

Vores udvalg af lænestole er perfekt til en rolig stund i hjemmet. Vores lænestole er designet til at give dig en behagelig oplevelse, uanset om du læser en bog, ser en film eller bare slapper af.

En lænestole er et af de større møbler i hjemmet, og derfor er det vigtigt at vores udvalg af lænestole er lavet i høj kvalitet og i et tidløst design. Du kan personliggøre din indretning yderligere ved at udforske vores udvalg af puder eller andet interiør til stuen.

Find dine nye stole hos BALIE BALIE

Hos BALIE BALIE er vores personale passioneret om boliginteriør og indretning, så du kan få den bedste oplevelse, når du leder efter dine nye stole. Vi ved, at det kan være en udfordrende at finde interiør, som passer til dit hjem og din stil. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig. Se alle vores skønne møbler her på siden eller i vores interiørbutik på Frederiksberg.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en æstetisk og unik indretning.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password