Top

Badeværelse

Viser 1–24 af 90 resultater

Interiør til indretning af badeværelse

Interiør til indretning af badeværelse
Mangler du inspiration til din indretning af badeværelse? Hos BALIE BALIE finder du interiør til badeværelset, der skaber stemning og fuldender din indretningen. Der findes et utal af måder, hvorpå du kan indrette et badeværelse. Lanterner, skåle, væglamper og bakker er blot noget af det interiør, som du kan berige dit badeværelse med.

Giv dit badeværelse et stilrent og modernistisk udtryk gennem nøje udvalgt interiør til badeværelset.

Få et stemningsfuldt badeværelse

Der er mange, som finder det svært at indrette et badeværelse. Det handler ofte om, at der ikke er lige så meget plads, som når du indretter en stue, et køkken eller soveværelse. Samtidig skal du overveje dit valg af badeværelse interiør nøje, da det er et rum, de fleste vil have klinisk rent.

Vil du gerne have hjælp til indretning af badeværelse? Vores team kan hjælpe med alle former for indretningsprojekter til private og erhverv. Få hjælp til boligindretningen hos BALIE BALIE.

Badeværelse interiør: Fade, lys og boligtekstiler

Der findes meget interiør til badeværelset – det handler blot om at være kreativ og se mulighederne fremfor begrænsningerne. Hvis det er muligt, så er det idéelt at inkorporere hylder i din indretning af badeværelse. Hylder kan både anvendes til opbevaring, men de giver dig også mulighed for at fremvise dit skønne interiør og pyntegenstande, som skaber et personligt touch.

Lys, lanterner og glasmontrer, håndklæder, gulvtæpper samt vaser, fade og krukker er interiør, der er velegnet til indretning af badeværelse. Hvis du vil skabe mere liv på badeværelset, så kan du med fordel tilføje ægte eller kunstige grene og planter i din indretning.

Giv dit badeværelse en makeover

Det vigtigste, når du skal indrette et badeværelse er, at der er en rød tråd mellem dit badeværelse og de andre rum i hjemmet. For nogle er det nemmere sagt end gjort, og her kan vores team af boligentusiaster være en god hjælp. Vi hjælper dig med at skabe balance og sammenhæng i din indretning, så du får et personligt og æstetisk hjem.

I vores showroom på Frederiksberg, vil vi gennemgå dine visioner og ønsker til indretningen af badeværelset og/eller andre rum i din bolig, så du kan få dét hjem, som du har drømt om.

Få hjælp til indretning af badeværelse

Vil du gerne have hjælp til din indretningen af dit badeværelse, eller har du blot behov for lidt badeværelse interiør? Så er du velkommen til at komme forbi vores interiørbutik på Frederiksberg, eller blive inspireret her på siden.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password