Top

Lounge

Viser alle 8 resultater

Skab et perfekt loungeområde med lounge indretning

En hjemlig atmosfære er nøglen til en vellykket lounge indretning. Hos BALIE BALIE har vi indendørs og udendørs loungemøbler, som kan skabe rammerne for din lounge indretning – uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Det er vigtigt, at du definerer, hvor dit loungeområde skal placeres, og hvad formålet er. Skal du indrette et loungeområde i hjemmet eller på arbejdspladsen? Skal loungeområdet afspejle professionalisme, eller skal indretningen skabe en rolig stemning?

Uanset om du skal finde inspiration til en indendørs, udendørs, afslappende eller professionel lounge, så kan du finde skønt interiør til indretningen af din lounge hos BALIE BALIE.

Loungemøbler til indendørs og udendørs brug

Vi forstår, at der er behov for forskellige former for loungeområder, derfor tilbyder vi både indendørs- og udendørs loungemøbler.

Vores indendørs loungemøbler er designet til at skabe et æstetisk og behageligt miljø. Indendørs kan du skabe et hyggeligt loungeområde med en blød sofa, en puf eller en lænestol, som giver en afslappet og behagelig stemning.

Vores udendørs møbler kan modstå alle vejrforholde, og kan skabe et udendørs hvilerum – og kan bruges til indretning af terrasse, altan eller gård. Med de rigtige loungemøbler, kan du skabe et afslappende og stilfuldt udendørsrum.

Komfortable havemøbler til indretning af lounge

Søger du lounge havemøbler hvor komfort og slidstærkt materiale er en prioritet? Så er BALIE BALIE havemøbler det rette for dig. Hvis du ønsker, at dit udeområde skal have et ekstra touch af lounge-stemning, så udforsk vores interiør-univers af puder, plaider, puffer og andre pyntegenstande.

Dét at sammensætte et loungeområde med flere elementer, gør din lounge indretning mere indbydende, æstetisk og dynamisk.

Æstetiske loungestole til enhver smag

En loungestol kan placeres sammen med andre BALIE BALIE loungemøbler eller for sig selv – alt efter hvilken lounge indretning du går efter. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige loungestole i forskellige former, farver og materialer, så du kan skabe den rigtige stemning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Bliv inspireret her eller i vores interiørbutik

Mangler du blot inspiration til din indretning? Så dyk ned i vores BALIE BALIE univers af tips og idéer til indretning af entré, stue, køkken eller soveværelse. Vi står selvfølgelig også klar til at byde dig velkommen i vores interiørbutik på Frederiksberg, så du kan få den rette vejledning.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe en unik og stemningsfuld lounge.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password