Top

Shop

de_CURE – N° EYES

555 kr.

PRIMÆRE FORDELE: Aldersbekæmpende fugtigshedscreme 

GENOPLIV: Oplev den naturlige duft af agurk og den silkebløde tekstur i denne aldersbekæmpende fugtighedscreme.

REPARENDE: En lang række peptider udfører noget nær mirakler for området omkring dine øjne. Fastere hud samt øget elasticitet og kollagen produktion. Netop derfor vælger flere og flere de sikre, giftfri skønhedsløsninger som peptider for et yngre udseende.

BESKYTTENDE: N°EYE5 danner et skjold imod miljømæssige angreb som skadelige UV-stråler og beskytter mod forurening og inflammation i huden

På lager

- +

Beskrivelse

de_CURE – N° EYES

de_CURE – N°eyes

PRODUKTTYPE:  Øjencreme

INDEHOLDER:  14 ml

NØGLETEKNOLOGIER

MUSKELAFSLAPPENDE: Argireline har en muskelafslappende effekt, som minder om Botox. Ved at give dine muskler mulighed for at slappe af i længere perioder ad gangen mindskes risikoen for rynker og bekymringslinjer. Studier viser en betydeligt målbar reduktion af dybden på rynker og furer i 28 dage.

ANTIINFLAMMATORIS: Palmetoyl Tetrapeptid-7 fungerer ved at reducere produktionen af skadelige interleukiner. De antiinflammatoriske effekter ved denne peptid resulterer i færre rynker, øget elasticitet og fastere hud.

KOLLAGEN: Palmetoyl Oligopeptide kommunikerer med hudens kollagen og øger produktionen heraf. Dette peptide hjælper med at beskytte huden mod miljømæssige påvirkninger såsom forurening og skadelige UV-stråler.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password