Top

Shop

de_CURE – N° NITE

625 kr.

PRIMÆRE FORDELE: Cellefornyelse og stimulere naturlig produktion af kollagen i huden

CELLEFORNYELSE: RETINOL X GCTM stimulerer naturlig produktion af kollagen, opstrammer huden, mindsker linjer og rynker, minimerer tilstoppede porer, hæmmer pigmentforandringer og giver huden et mere friskt og strålende udseende.

FUGTGIVENDE: Vores revolutionerende vandfri teknologi gennemfugter huden i dybden, som intet andet produkt, nærer og beskytter samtidig kollagen netværket og gør din hud stærkere, fastere og giver den en ungdommelig og sund udstråling.

MINDSKER OXIDATIV STRESS: Den planteaktive blanding har exceptionelle antioxidanter, der beskytter og styrker huden samtidig med, at den mindsker rødmen og irritation, der er forbundet med rosacea. Den lindrer og beskytter mod ud fra udekommende faktorer. Beskytter mod UV-stråling og forhindrer nedbrydning af kollagen.

ENSARTET HUDTONE: Rig på betakaroten, A-, C- og E-vitamin, der naturligt hjælper med at fjerne døde hudceller og stimulerer dannelsen af nye, og det giver en mere ensartet hudtone, der ser strålende ud.

På lager

- +

Beskrivelse

de_CURE – N° NITE

de_CURE – N° NITE

PRODUKTTYPE:  Natcreme

INDEHOLDER:  50ml

NØGLETEKNOLOGIER:

RETINOL X GCTM: Ikke alle retinoler er ens. En kraftig kombination af ren retinol og specifikke ingefær- og kamillemolekyler bekæmper effektivt nedbrydningen af retinolen. Det er halvt så irritationsskabende som traditionel retinol samtidig med, at den opretholder maksimal omdannelse og effektivitet.

NO_H2OTM: Drikkevand hydrerer vores celler indefra, men påføres vand udefra, har det ikke den samme hydreringseffekt. Vores vandfri NO_H2OTM-teknologi erstatter vand og er baseret på tre forskellige molekylevægte af hyaluronsyre kombineret med ceramider og glucosamin. Teknologien optager 1000 gange dens egen vægt i fugt, og det gør den til en langt mere effektiv fugtighedsgiver end vand.

PLANTEAKTIV BLANDING: En blanding af skandinaviske olier bestående af havtorn, tyttebær og hyben, alt sammen nøje fremskaffet og udvalgt for deres exceptionelle egenskaber til at transformere hud. Kraftige plantenæringsstoffer, multebær, kamille, grøn te, ingefær og blåbær indeholder høje koncentrationer af C- og E-vitamin, omega-3, -6 og -9 samt antioxidanter.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password