Top

de_CURE – N°LIPS

325 kr.

PRIMÆRE FORDELE: Plumber læberne

VOLUMEN: Fyldegivende hyaluron-sfærer gennemtrænger læberne, binder den intense fugt og giver ca. 50 gange mere volumen efter 10 minutter. Den fyldegivende effekt er akkumulerende og vil opbygges over tid. Du vil dog se synlige resultater inden for bare få minutter.

FUGTGIVENDE: Genopbyg en langvarig fugtbalance i dine læber. Jo mere du fugter din læber, jo mere volumen får du.

NATURLIG FARVE: Efterhånden som blodcirkulationen øges og dine læber bliver mere fyldige, får du også en lysere, ungdommelig og helt naturlig rød farve i læberne. Der er hverken pigmenter eller farvestoffer i N°LIP5.

På lager

- +

Beskrivelse

de_CURE – N°Lips

de_CURE – N° Lips

PRODUKTTYPE: Fugt til læberne

NØGLETEKNOLOGIER:

LV-COMPLEXTM: Virkningen af denne eksklusive teknologi er baseret på LMW-sfærer, som trænger ind i huden, idet de dehydreres og efterfølgende svulmes op af vand inde i læberne. Effekten ses med det samme.

PEPTIDER: Det højt anerkendte Palmitoyl Oligopeptid forbedrer cellekommunikationen, stimulerer kollagen produktionen og fremskynder produktionen af Hyaluronsyre. Dette øger læbevævets volumen og skaber den synlige effekt af fylde.

HYALURONSYRE: De patenterede fyldegivende hyaluron-sfærer i N°LIP5 har en enestående evne til at absorbere vand. Kliniske studier viser, at de kan vokse til mere end 50 gange deres egen størrelse, hvilket resulterer i intens fugt samt langvarigt fyldige og smukke læber.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password