Top

Indretning i Privat eller Erhverv

5.500 kr.

Hos Balie Balie hjælper vi med alle former for indretningsprojekter, lige fra erhversindretninger til indretning af private hjem. Mangler I balance og sammenhæng i jeres indretning og har I svært ved at skabe en rød tråd? Så kommer vi med glæde ud i privat eller enhver og hjælper med, at visualisere jeres drømmeomgivelser. Efter at have besøgt privat eller erhverv, udretter vi en præsentation af, hvordan vi bedst muligt kan efterleve jeres ønsker og drømme. Bemærk, at oplæggene som er vist herunder, er fra tidligere indretningprojekter i privat eller erhverv.

Hvis I booker indretning i privat eller erhverv, kan I forvente præsentationen indenfor 21 dage efter besøg. Såfremt I ønsker at annullere vores besøg, bedes I gøre dette senest 48 timer inden det aftalte tidspunkt.

 

 

 

 

 

- +

Beskrivelse

Indretning i Privat eller Erhverv

Indretning i Hjem 

PRIS:  5500,-

VARIGHED:  Efter behov

SVARTID:  Efter køb af indretning vil blive kontaktet af os indenfor 5 hverdage, hvor vi planlægger nærmere omkring dato for indretning.

BEMÆRK:  Der kan forekomme længere ventetid på indretninger i eget hjem. Hvis du af en årsag ikke ønsker, at vi kommer hjem til dig alligevel, så bedes du afmelde senest 48 timer inden aftalen.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password