Top

Indretningsmøde i Showroom

2.500 kr.

Hos Balie Balie hjælper vi med alle former for indretningsprojekter, lige fra erhversindretninger til indretning af private hjem. Mangler du balance og sammenhæng i din indretning og har du svært ved at skabe en rød tråd? Så inviterer vi jer ind i vores showroom, hvor vi i ro og mag kan gennemgå din plantegning og finde en løsning som efterlever jeres ønsker og drømme i forhold til indretning. Under mødet vil der været sørget godt for os.

Showroomet er indrettet som en komplet lejlighed med møbler og håndplukket interiør, som I ikke har set før. Alt interiør i showroomet, er ting som vi selv forhandler, lige fra håndklæder på badeværelset til sengearrengement, så du kan fornemme møbler, belysning samt deko i miljø.

Når I booker indretning i showroom, så vil I have glæde af vores assistance og vejledning i 1-2 timer. Bemærk at prisen fratrækkes hvis I vælger, at købe for over 15.000,-. Showroomet ligger i forlængelse af den velkendte Balie Balie butik på Frederiksberg, så I vil efterfølgende have mulighed for, at ose videre der.

Yderligere opfordres I til, at medbringe en plantegning sådan, at vi kan visualisere hvordan jeres omgivelser er opbygget.

 

- +

Beskrivelse

Indretningsmøde i Showroom

PRIS:  2500,- (vil blive refunderet ved køb over 15.000,-)

VARIGHED:  1-2 timer

SVARTID:  Efter køb af indretning vil blive kontaktet af os indenfor 5 hverdage, hvor vi planlægger nærmere omkring dato for møde.

BEMÆRK:  For vi bedst muligt kan vejlede og guide, så rådes du til at medbringe en plantegning af det der ønskes indrettes.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password