CASES

ERHVERVSINDRETNING
JESPER BUCHS IVÆRKSÆTTERAKADEMI

"Balie Balie har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde som projektledere for restaureringen af lokalerne til mit nye iværksætterakademi på Niels Brock. De har skabt et miljø på skolen, der ikke kun ser fanatisk ud men også er super funktionelt. Balie Balie har virkelig haft øje for mulighederne i de eksisterende rammer og har fået mest muligt ud af de midler, der var til rådighed til projektet. Vores samarbejde har været præget af deres sans for detaljerne og en forståelse for at skabe et miljø, der virkelig kan inspirere eleverne på iværksætterakademiet. De har også hjulpet mig med, at indrette mit private hjem samt kontorerne på 2. salen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Balie Balie!"

- Jesper Buch -

FØR

EFTER

Træk

FØR

EFTER

Træk

FØR

EFTER

Træk

PRIVATINDRETNING
ØSTERBRO

Balie Balie har med deres ekspertise i indretningsdesign skabt en forvandling af en gammel herskabslejlighed på Østerbro, hvor der manglede en rød tråd i indretningen. Ved at kombinere moderne elegance med respekt for den historiske charme har Balie Balie skabt et harmonisk og sammenhængende hjemmemiljø.

Se FØR/EFTER af indretningen herunder:

FØR

EFTER

Træk

FØR

EFTER

Træk

BOOK ET OPKALD

Skal BALIE BALIE hjælpe dig? Du kan enten kontakte os i dag eller bestille en tid online. I samspil med dig, sørger vi for, at dine boligdrømme bliver en realitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos BALIE BALIE.