BALIE BALIE

I 2014 startede Sandra BALIE BALIE, og hun har i dag et energisk og dedikeret team af engagerede boligsjæle bag sig. Vi brænder alle for møbler, interiør og indretning, og tager altid udgangspunkt i de ting vi ikke selv kan undvære. Dermed ikke sagt at alle hjem er (eller skal være) ens, for det er de bestemt ikke. Vores hjem fortæller vores historier, og dit hjem skal fortælle din.

Vi lægger samtidig rigtig stor vægt på altid at forhandle vores varer til så favorable priser som muligt, også de varer vi er eneforhandlere af i Danmark.

Vi indretter for både privat- og erhvervskunder og gør alt hvad vi kan for at ramme lige præcis den stil du vil føle dig hjemme i. Hos BALIE BALIE finder du et sortiment der er nøje udvalgt og gennemsyret af følgende værdier: smukt design, håndværk af aller højeste kvalitet og en stemning af elegant tidløshed.

SPØRG LØS

Er du i tvivl om noget, så skriv eller ring endelig til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end du har spørgsmål til en specifik vare, ønsker hjælp til indretningen af dit hjem eller noget helt tredje