Handelsbetingelser

BUTIKKEN

Vores butik er beliggende på Frederiksberg i København. I butikken finder du varer til både dit hjem og din virksomhed. Vi håndplukker fra flere hundrede forskellige leverandører rundt omkring i verden, der alle har design og godt håndværk for øje, uanset om vi snakker møbler, tekstiler, belysning eller deco.

Vi går op i god, personlig service og vi har et stort produktkendskab til vores produkter. Vi bestræber os altid på at hjælpe dig med, at indrette dit hjem trygt og personligt. Vi har stor erfaring indenfor området, og vi vil altid finde den bedste løsning sammen med dig. Skulle du sidde inde med spørgsmål til indretninger, butikken eller andet, tager vi glædeligt imod dem både på telefonen og via mail.

Vi bytter indenfor 8 dage og giver penge retur indenfor 3 dage.
Vi refunderer beløbet via samme betalingsmetode og kort, som er anvendt ved købet. Dette kræver fremvisning af original kvittering. Returnering og refundering ved køb fra butikken, skal angives fysisk i butikken.

Der kommer dagligt nye varer, så kig endelig forbi butikken, eller følg med på Instagram (@baliebalie_com), hvor vi også opdaterer dagligt.

Godthåbsvej 34

DK-2000 Frederiksberg

+45 50 14 14 14

info@baliebalie.com

Åbningstider i butikken

Mandag   Lukket

Tirsdag   10.00-18.00

Onsdag   10.00-18.00

Torsdag   10.00-18.00

Fredag   10.00-17.00

Lørdag   10.00-15.00

Søndag   Lukket

Bemærk Der kan forekomme ændringer i vores åbningstid i forhold til helligdage og ferie. Dette vil altid blive informeret 14 dage før på forsiden.

Bemærk Ligger du en online ordre og vælger betaling i butik, så er købet underlagt bytte – og returreglerne for vores fysiske butik. Såfremt du ligger en ordre online, betaler ordren online, så er købet underlagt vores online bytte- og returret.

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om noget, så skriv eller ring endelig til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end det handler om en specifik vare, hjælp til indretning eller noget helt tredje. Du kan både ringe og skrive, og vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Se vores kontaktinformationen ovenfor.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til en vare der ikke fremgår af hjemmesiden, så er du altid meget velkommen til at kontakte os inden for normal åbningstid.

Vores åbningstider:

Mandag   Lukket

Tirsdag   10.00-18.00

Onsdag   10.00-18.00

Torsdag   10.00-18.00

Fredag   10.00-17.00

Lørdag   10.00-15.00

Søndag   Lukket

Pleje

Marmor og natursten.

Marmor og natursten er et blødere og mere porøs produkt end f.eks. granit og kræver derfor mere pleje. Der kan være små hulrum i stenen, som er helt normale for ægte natursten og er en del af stenens karakter. Hver sten er helt unik, og ingen to sten er ens.

Det er ikke ualmindeligt med små ridser på overfalden/ produktionsridser, i denne form for materiale

Hvis der efterlades væsker på overfladen, absorberer stenen dem, og der er risiko for pletter. Brug coaster til glas og kopper, da de kan forårsage permanente pletter.

Tør straks spild op med en fugtet klud. Almindelig sæbe er det bedste rengøringsmiddel, da sæben også vil smører stenen.

Bemærk – Brug aldrig regelmæssige rengøringsmidler, da de kan indeholde citronsyre, hvilket kan beskadige stenen.

Stål

Hver ekstra opmærksom på at vores produkter i stål er overfladebehandlet. Produktet vil derfor være mere modtagelige over for ridser. Hver derfor altid ekstra opmærksom på at produkter i stål, ikke skal udsætte for skarpe genstande.

Tæpper og gulvtæpper

Det er vigtigt at du reagerer hurtigt, hvis der kommer pletter på dit tæppe. Ved helt nye pletter skal spildt væske suges op med en tør klud eller køkkenrulle uden farve. Du må aldrig gnide pletten væk, men altid duppe den væk. Indtørrede eller koncentrerede pletter skal altid behandles med en børste og støvsuger.

Opløs pletten med lunkent vand – altid uden sæbe, vaskepulver, opvaskemiddel eller lignende. Husk igen, at du ikke må gnide i pletten, men duppe fra yderkanten mod midten.

Hvis du ikke kan få fjernet pletten med lunkent vand, kan du bruge universalt plet rensemiddel. Det er igen vigtigt, at pletten ikke bliver presset dybere ned i tæppet men, bliver fjernet ved ”dupning”.

Bemærk – Læs på bagsiden af rensemidlet hvilke materialer det kan anvendes på.

Første gang du anvender et rengørings-eller pletfjerningsmiddel på et tæppe, bør du undersøge om midlet er skadeligt for tæppet. Vælg derfor et lille sted på tæppet (på størrelse med et frimærke), hvor midlet kan afprøves.

Pas på dine gulve

Husk at tunge møbler, vil lave mærker i gulvet. Det er derfor altid en god ide at sætte filtdutter under produktet. Dette gælder både på krukker, stole, borde og større møbler.

Krukker

Vi gør opmærksom på vores gamle, antikke krukker kan være utætte. Alle krukker, kan skabe kondens under krukken ved fugt, og vi anbefaler derfor at sætte enten filtdutter eller fødder under krukken for at undgå mærker på gulve og andre overflader.

Lysekroner

Ved alle vores lysekroner skal krystaller selv påsættes og monteres af en autoriseret elektriker.

KØB ONLINE

En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag – Ved undtagelse af mandag, hvor vi holder lukket.

Disse handelsbetingelser gør sig gældende når du køber varer på BalieBalie.com. Handelsbetingelserne bliver løbende opdateret for eksempel for at afspejle ændringer i lovgivning, teknologi, vores forretningsmodel og systemkapacitet derfor beder vi dig godkende handelsbetingelserne hver gang du handler hos os. 

Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt og hurtigt kan danne et overblik over dine lovmæssige rettigheder, samt de betingelser vi tilbyder dig som kunde – både i butikken og online.

Du skal acceptere at du har læst og forstået handelsbetingelserne ved en aktiv afkrydsning i forbindelse med hvert køb på BalieBalie.com

Bemærk er din ordre en julegave skal det oplyses under bemærkninger i din ordre.

Click & Collect

Ligger du en online ordre og vælger betaling i butik, så er købet underlagt bytte – og returreglerne for vores fysiske butik. Såfremt du ligger en ordre online, betaler ordren online, så er købet underlagt vores online bytte- og returret 

Annullering af ordre

Ønsker du at annullere sin ordre, skal dette altid ske på mail til info@baliebalie.com, hvor man oplyser ordrenummer samt årsag. Ordren vil først være annulleret, når du har modtaget bekræftelse på mail. Det er ikke muligt at annullere sin ordre over telefon eller på andre kanaler. Husk at skrive “annuller ordre” i emnefeltet på emailen.     

Priser

Alle priser på Baliebalie.com er i danske kroner og inklusive moms, men eksklusiv leveringsomkostninger. Der tages dog forbehold for tastefejl, samt udsolgte varer.

Vi gør også opmærksom på at der kan forekomme prisstigninger, da vi følger markedspris udvikling.

Vi giver ikke prismatch på vores sortiment. 

Bestillingsvarer

Har du købt en bestillingsvare eller en vare der er udsolgt, vil du blive kontaktet på den følgende hverdag med en forventet leveringstid. Du vil herefter kun modtage besked fra os, hvis der skulle forekomme ændringer i leveringstiden eller til din ordre. 

Ønsker du at bestille en vare som ikke er en lagervare opkræver vi 15% af beløbet som skal betales inden vi bestiller ved vores leverandør. Dette beløb vil naturligvis blive modregnet prisen når du skal betale. Fortryder du bestillingen af produktet efter vi har bestilt varen til dig, vil Balie Balie beholde de 15% som vil dække de omkostninger, der er forbundet med bestillingen. OBS. Ved køb af sofa’er og spiseborde, både online og i vores forretning, opkræves det fulde beløb før bestillingen igangsættes.

Når et produkt er håndlavet

Har du købt en vare, der er håndlavet, kan der forekomme mindre variationer i form, farve, finish og overfladen. Dette vil ikke blive accepteret som en fejl eller reklamation på varen.

Er varen håndlavet vil det forekomme på vores webshop. Vi udvælger vores varer med øje for de unikke detaljer. Det er derfor en naturlig del af produktet, som er med til at gøre det helt unikt.

 Betalingsmetoder

Du kan benytte følgende betalingsmetoder på vores webshop og i butikken.

 • Mobilepay
 • Dankort
 • Visa Dankort
 • MasterCard
 • Visa Electron
 • Maestro / JCB
 • ViaBill
 • Appel Pay

I butikken på Frederiksberg tager vi også imod kontakter. Bemærk i forhold til lovgivningen må vi ikke modtage mere end 20.000 kr. kontant.

Ønsker du betaling via. SWIFT bedes det ske til følgende nr: SYBKDK22
Ønsker du betaling via. Iban bedes det ske til følgende nr: DK9467370001175802

INDRETNING PRIVAT OG ERHVERV

Vi indretter for både private- og erhvervskunder. Kontakt os her, for en snak og om et uforpligtende tilbud: Indretning@baliebalie.com

Bemærk Vi har ikke mulighed for at returnere en indretning, da der er tale om en serviceydelse.

SIKKERHED OG PERSONDATAPOLITIK

Sikkerhed

Hos os kan du handle trygt og sikkert. Når du betaler med betalingskort på vores hjemmeside BalieBalie.com er du sikret mod misbrug. Vores webshop benytter SSL (Secure Socket Layer), du kan derfor roligt handle på trygt og sikkert. 

De data du indtaster og sender i forbindelse med et køb er krypterede (SSL), hvilket vil sige, at det kun er PBS/NETS der kan læse dem. Hverken BalieBalie eller andre parter har mulighed for at aflæse disse data. 

Bemærk: Beløbet for varerne trækkes først når varerne er afsendt fra BalieBalie’s lager. BalieBalie kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt i forbindelse med købet.

 

Persondatapolitik

Når du handler hos BalieBalie.com skal du, som minimum, ved en bestilling oplyse: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. De nævnte oplysninger er nødvendige for at vi kan gennemføre din ordre. 

Alle de oplysninger der registreres bliver behandlet i overensstemmelse med Persondataloven. Dine oplysninger vil IKKE blive solgt eller videregivet til en tredjepart og du har altid mulighed for at få oplyst hvad vi har registreret om dig. Du har ret til at  lave indsigelse mod en registreringen i henhold til lovgivningen, jf. Persondataloven.

Alle de oplysninger du overdrager til BalieBalie i forbindelse med en ordre modtages ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en stærk kryptering. BalieBalie opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, de registrerede oplysninger i 5 år ud over det pågældende bogføringsår, hvorefter de slettes.

Du kan altid anmode om, at få dine personoplysninger hos BalieBalie slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen):

 • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller
 • Ikke længere nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet.

Hvis du mener at BalieBalie behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør af Persondata Forordningens Artikel 77 mulighed for, at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat hvor du har dit sædvanlige opholdssted, arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

FRAGT OG LEVERING

Vi tilbyder dig fri fragt på forsendelser over 500 ,- indenfor Danmarks grænser og som kan sendes med alm. pakkepost PostNord.

Bemærk Hvis du ønsker at returnere se under “byt eller returner”

PostNord Collect er når din pakke sendes til en valgfri Pakkeshop eller Pakkeboks nær dig. Du kan afhente din pakke når det passer dig, dog max. 10 dage efter, at du har modtaget besked om at din pakke er ankommet til det valgte leveringssted. For uafhentede pakker beregner BalieBalie et gebyr for de administrationsomkostninger som forsendelsen har medført.

Click and collect / Afhentning I butik

Du kan altid vælge at afhente din ordre i vores forretning på Frederiksberg. Du vil modtage en mail/SMS med besked om, hvornår din bestilling er klar til afhentning.

Har du ikke betalt for varen, har vi kun mulighed for at reservere den til dig i 3 åbningsdage. Har du derimod betalt for varen er den selvfølgelig din, selvom du ikke har mulighed for at hente den inden for de 3 hverdage.

Afhentning af dine bestillinger skal ske inden vores åbningstider:

CLICK AND COLLECT

Mandag   Lukket

Tirsdag   10.00-18.00

Onsdag   10.00-18.00

Torsdag   10.00-18.00

Fredag   10.00-17.00

Lørdag   10.00-15.00

Søndag   Lukket

Bemærk Spejle sendes ikke men skal afhentes i vores butik på Frederiksberg. Du kan dog, mod betaling, få leveret med et flyttefirma der kan håndtere skrøbeligt gods. Priser starter fra 400,- på Sjælland og 800,- i Jylland. 

Bemærk Det er på eget ansvar at meddele hvis der er ændringer i leveringsoplysninger. 

PostNord

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige og fleksible, men vi sender som hovedregel alle pakker under 20 kg med PostNord. Din fragtpris er beregnet ud fra ordrens samlede vægt.

Vi bestræber os på, at sende de fleste ordrer indenfor 1-3 hverdage. Når din pakke er klar til at blive afsendt modtager du automatisk en mail med information og trackingnummer, så du kan følge din pakke hele vejen. Skulle varen, mod forventning, ikke være på lager eller i restordre hos leverandøren, vil du modtage besked den efterfølgende hverdag med information omkring den forventede leveringstid. Med undtagelse af mandage, da butikken holder lukket.

Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du vil få direkte besked om fra PostNord.

Bemærk Større leveringer, såsom møbler, til hjemmeadressen foregår altid kun til kantstenen. 

Ved pakkens ankomst

Ved pakkens ankomst bærer du ansvaret for, at tjekke om indholdet er intakt. Skulle dine varer, mod forventning, være beskadiget skal du reklamere. Dette skal foretages inden for 24 timer efter modtagelse. 

Reklamationen er først valid når du har vedhæftet et billede af den beskadigede vare og kvittering, samt dit fulde navn og telefonnummer. Dette skal sendes på e-mail til: reklamation@baliebalie.com

Er en pakke synligt beskadiget ved levering, skal du afvise at tage imod den og meddele dette inden for 24 timer til reklamation@baliebalie.com.

Større møbler og meget tunge ting

Har du brug for hjælp til at bære dit nye møbel ind i huset eller op på den etage som du bor på, har vi indgået samarbejdsaftaler med flere af Danmarks bedste flyttefirmaer. Vi kan derfor tilbyde den bedste fragtløsning alt efter opgavens omfang.

Når man bestiller levering med ind- og opbærring er det på eget ansvar at undersøge om produktet kan bæres ind og op af fragtmændene.

Er det ikke muligt for fragtmændene at ind- og opbære produktet, så hæfter køber ved de øvrige omkostninger der er ved at returnere produktet til BALIE BALIE. 

Vi levering til udlandet

Hvis du vil have leveret til udlandet, kontakt os da og vi kan finde en løsning sammen. 

BYT ELLER RETURNER

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber derfor 14 dage efter den dag du:

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis.

Du skal inden for 14 dage, at have modtaget varen, give os meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Dette skal gøres via e-mail til info@baliebalie.com

I din mail skal du gøre det tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. 

Bemærk Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse herom. 

Bemærk Bliver ordren sendt retur til forretningen, på grund af manglende afhentning, vil der blive trukket 15% af den samlede ordre, til at dække administrationsomkostningerne.

Bemærk Varer bestilt på specifikke mål eller farver, tages ikke retur.

Returnering 

Du skal herefter returnere varen uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du har ansvaret og tager risikoen for varen, lige indtil den er leveret og modtaget på vores adresse. Vedlæg altid en kopi af fakturaen og eventuel anden dokumentation ved returnering. 

Nogle varer kan i kraft af deres størrelse/vægt/type ikke returneres med normal post. Dette gælder blandt andet større møbler. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os vedrørende returnering, da vi højst sandsynligt kan tilbyde dig en fornuftig returfragt.

Bemærk – ved returnering af produkter under 20 kg, kan du også returnere i vores forretning på Frederiksberg.o

Ved varer over 20 kg, skal det varsles til info@baliebalie.com for, at være sikker på at der er personale til at tage imod produktet. Vi forbeholder os retten til at afvise en returnering, hvis det ikke er blevet varslet inden.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på.

 Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i den fysiske butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling ved returnering

Hvis du fortryder dit køb, får du det som du har betalt tilbage eksklusiv fragtomkostninger. Vi overfører betalingen seneste 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen fra dig om at du ønske at fortryde dit køb. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmetode som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. 

Bemærk Ved tilbagebetaling af en ordre, kan der gå op til 2-5 bankdage før beløbet er tilbage på din konto. Bemærk at tilbagebetalingen kan tage længere tid afhængig af bank. 

Send varen til følgende adresse

Hvis du fortryder dit køb, skal varen altid sendes til:

BALIE BALIE 

Mærk varen ‘Returnering’

Godthåbsvej 34 A

DK-2000 Frederiksberg

Vedlæg venligst

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen sammen med varen.

Bemærk Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

REKLAMATIONSRET

Alle reklamationer skal sendes til reklamation@baliebalie.com. Du skal altid vedhæfte tydelige billeder af selve reklamationen (både tæt på, men også af hele produktet), en kopi af din kvittering, navn og telefonnummer.

I henhold til købeloven er der 24 måneders reklamationsret. De 24 måneder gælder fra den dag du har modtaget varen. Måtte varen, mod forventning, have fejl eller andre mangler, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den pågældende situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Skulle der blive brug for at reklamere, så skal dette gøres indenfor rimelig tid fra du har opdaget den pågældende fejl eller mangel ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis reklamationen bliver godkendt, og du får nedslag i prisen eller ombyttet din vare frafalder reklamationsretten. Når du returnerer en vare, bedes du venligst beskrive fejlen og vedlægge din ordrebekræftelse. Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav, uden omdeling og lignende.

Vi gør opmærksom på, at Balie Balie ikke hæfter for reklamationen, hvis leverandøren/producenten af varen ikke godkender den, og det er derfor vigtigt at sende os tydelige, retvisende billeder fra alle vinkler, samt at vedhæfte sin ordrebekræftelse når man anmelder reklamationen.

Bemærk Tjek altid varen ved modtagelse. Ser pakken beskadiget ud, er det vigtigt at du åbner og tjekker produktet for fejl med det samme.

Bemærk Har du fået godkendt din reklamation og skal sende din vare retur skal det være i “væsentlig samme stand”, som den var ved leveringen. Den originale emballage er ikke nødvendig, når du sender varen tilbage. Dog skal du sørge for at pakke varen forsvarligt ind for at undgå, at den bliver yderligere beskadiget under transporten.

Bemærk Der ydes ikke garanti på pailletter, perler, sten og andre pyntegenstande. En pyntegenstand kan være mange forskellige ting, men er der tale om en pyntegenstand, vil det som minimum stå angivet i produktbeskrivelsen, og varen er som navnet antyder primært til pynt, og ikke egnet hyppigt/slidende brug. Vi forbeholder os retten til at afvise reklamationen, hvis der er tale om en pyntegenstand med tydelig brugs-/anvendelsesskader. 

Bemærk Behandlingstiden på reklamationer varierer fra leverandør til leverandør. Det mest normale, er en behandlingstid på 1-3 uger, men som udgangspunkt burde en reklamation ikke tage mere end max 4 uger fra modtagelse. 

Bemærk Som udgangspunkt ønskes alle defekte varer retur ved ombytning, medmindre andet aftales skriftligt

GAVEKORT

Ønsker du at købe et gavekort til Balie Balie er dette selvfølgelig også en mulighed. Vores gavekort er aktive 3 år fra udstedt dato. Du kan både indløse dit gavekort i vores forretning på Frederiksberg og på din online ordre. 

Ved online ordre skal du indtaste din kode ved check ud og beløbet på gavekortet vil blive trukket fra den samlede ordre.

Bruger du ikke hele beløbet på din ordre vil det også være muligt at dele gavekortet op.

Er du alligevel i vores forretning og ønsker at købe et gavekort, er det selvfølgelig også muligt. Vores gavekort købt i butik, kan også indløses online.

Køb dit gavekort her

Bemærk: Beløb på gavekort kan udbetales ved et gebyr på 50 kr.