Top

Entré

Viser 1–24 af 120 resultater

Interiør til entré indretning

Entréen er på mange måder et af hjemmets vigtigste lokaler – det er det første rum, dine gæster og du møder, når I træder ind af døren. Det er derfor vigtigt, at din entrée er personlig, overskuelig og imødekommende. Hos BALIE BALIE tilbyder vi smukke og funktionelle løsninger til indretning af entréer af alle størrelser. Find interiør til entré indretning her på siden.

Den funktionelle og æstetiske entré

Entréen fungerer oftest som et mindre rum for gennemgang. På trods af dette findes der er mange praktiske løsninger og muligheder for, hvordan du bedst muligt kan udnyttet den sparsomme plads, uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Det centrale element i en funktionel og velindrettet entré er gode opbevaringsløsninger, som giver mulighed for fortsat at holde en pæn og ryddelig entré.
Det er en god idé at integrere møbler med skuffer, hvori du har mulighed for at gemme accessories såsom handsker, huer og tørklæder, der ellers kan komme til at ligge og rode. Til overtøj giver åbne opbevaringsløsninger som eksempelvis knager og knagerækker mulighed for let at komme af og på med jakker og frakker. Byd dine gæster velkommen med stilfuldt og inspirerende interiør, der både vækker opmærksomhed og er praktisk.

Interiør, der gør entréen behagelig

Da entréen oftest ikke optager meget af hjemmets plads, er det en god idé at overveje, hvordan du kan skabe mere luft og rum ved brug af interiør. Hvis din entré eksempelvis er lille, smal eller aflang, er det en god ide at benytte lyse farver til indretningen.

Oplys entréen med lamper

Lamper spiller en vigtig rolle i indretningen af din entré, da belysning i høj grad har indflydelse på den stemning, som møder dine gæster, når de træder ind i dit hjem. Hvis du ikke har meget plads, kan du enten nøjes med at sætte en enkelt lampe op, som giver et centreret lys i rummet eller spots, der kan rettes i forskellige retninger. Har du derimod en stor entré, har du mulighed for at slippe fantasien løs, hvad angår belysning. Her vil en elegant lysekrone eksempelvis lyse rummet flot op.

Hos BALIE BALIE omfatter vores sortiment lamper i alle størrelser og stilarter – fra moderne og minimalistiske til mere klassiske og rummelige designs. Vi har pendler, væglamper, bordlamper og andre former for belysning, der vil oplyse og fremhæve din entré.

Få inspiration til entré indretning

Hos BALIE BALIE finder du et skønt sortiment af interiør til entré indretning, der indebærer både lamper, spejle, konsoller, hylder og meget mere. På vores side finder du yderligere stue interiør og interiør til soveværelset, og vi tilbyder samtidig hjælp til indretning.

Hos BALIE BALIE kan vi inspirere og hjælpe dig med at indrette din entré. Se vores online galleri for at få idéer til, hvordan du kan skabe en funktionel og smuk entré, som komplimenterer din personlige stil. Kontakt os i dag for at få personlig rådgivning og vejledning til indretning af din entré.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password