Top

Stue

Viser 1–24 af 288 resultater

Interiør til indretning af stue

Stuen er boligens hjerte, og derfor skal indretningen af stuen også afspejle hygge og afslapning, så det bliver det perfekte samlingssted. Hos BALIE BALIE har vi samlet vores nøje udvalgte stue interiør, så du kan skabe husets hjerterum.

Udforsk vores interiør til stue på vores webshop eller besøg os i vores interiørbutik på Frederiksberg.

Skab balance og sammenhæng i stuen

Når det kommer til indretning af stuen, handler det om at finde den rigtige balance og røde tråd til at binde indretningen sammen med. Vi tilbyder smukke og tidsløse designs, som kan skabe den helt rigtige atmosfære for den perfekte stueindretning.

For at ramme den rigtige balance er der flere forskellige ting, du skal overveje. Hvilke farver ønsker du, og hvordan passer farverne i indretningen med hinanden?
En anden vigtig faktor er materialerne, der skal indgå i din indretning. Måske vil du have Naturmaterialer for at bløde din indretning op eller bruge keramik til at skabe tekstur?
Herudover skal du også indtænke, hvor meget plads, du har i din stue. Rummet skal helst ikke føles overfyldt, men der skal stadig kæles for detaljen.

Skræddersyede løsninger

Har du brug for hjælp til indretning af din stue? BALIE BALIE kan hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige stueinteriør, så dine drømme og ønsker bliver visualiseret.

Ingen hjem er ens. Når vi hjælper vores kunder med indretning tænker vi derfor altid kreativt, innovativt og med udgangspunkt i den enkelte, så du får en skræddersyet løsning til indretning af din stue.

Must-haves inden for stueinteriør

Der skal ofte ikke meget til for at give et rum et nyt udtryk. Et nyt gulvtæppe kan tilføre farve og spil, ligesom kunstige blomster og planter kan tilføre liv og er dekorative i sig selv.

Et musthave i din indretning af stuen er belysning, der både er pænt og praktisk. Se f.eks. den smukke Chandi Lysekrone, der både findes i farven smoked og clear. Er du til det mere enkle look, er den klassiske Anoli Loftlampe med de mundblæste dråbeformede glaspendler perfekt til et hyggeligt sofahjørne.

Når det kommer til tekstiler, vil nogle mene, at man aldrig kan få for mange puder i sin indretning. En enkelt pude i stuen kan dog ændre hele hele rummets dynamik, og derfor er puder en essentiel del af stueinteriøret. Hos BALIE BALIE finder du et stort udvalg af puder til din indretning af stuen bl.a. en aflang rund pude i tweed og vores Sander pude.

Bliv inspireret i vores showroom på Frederiksberg

Har du brug for inspiration til at vælge det helt rigtige stueinteriør til indretningen af din stue? Når du booker indretning i vores showroom på Frederiksberg, kan vi i fællesskab gennemgå din plantegning og finde en løsning, der passer præcis til dine ønsker.

Udforsk vores hjemmeside eller besøg os på Frederiksberg for at finde det perfekte interiør til din drømmestue.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password