Top

Puffer

Viser alle 7 resultater

Skab stemning i hjemmet med en puf

En puf er en fantastisk måde at tilføje lidt ekstra stemning og hygge til ethvert hjem. Uanset om du bruger den som en ekstra siddeplads eller som en fodskammel, vil en puf helt sikkert give dit hjem en ekstra dimension af komfort og stil.

Skal din puf stå i entreen, i stuen eller i soveværelset? Mulighederne er mange, og det er kun fantasien som sætter grænser. Læs mere om nogle af mulighederne herunder.

Aflang puf – idéel til rum med begrænset plads

Bor du i en lejlighed eller i et hus med begrænset plads? Så er en aflang puf det perfekte møbel til at tilføje ekstra siddepladser uden at tage for meget plads. Vores aflange puffer er af stilfuldt design, og yderst behagelige at sidde på.

Hvis du mangler inspiration til boligindretningen, så kan du finde det i vores BALIE BALIE universe. Vi har blandt andet puder, lysekroner, spejle samt kunstige blomster og planter, som kan være med til at pryde din personlige indretning.

Puf til sengen – skab stemning i dit soveværelse

Er du på udkig efter en måde at tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse? Så er vores aflange puf til for enden af sengen det rigtige valg. En puf kan skabe ekstra siddepladser, være en fralægningsplads, en fodskammel eller endda et lille bord.

Uanset om du er på udkig efter en puf, der kan stå for enden af din seng eller en puf til det tomme hjørne i soveværelset, så kan du finde den hos os. Er du usikker på, om det er en puf som mangler i din indretning? Så tilbyder vi at hjælpe dig med at finde den røde tråd i din boligindretning.

Puf til sofaen – en elegant og praktisk tilføjelse til din stue

En sofapuf er et praktisk og elegant supplement til din stue. Hos BALIE BALIE har vi puffer som er skulpturelle, minimalistiske, runde eller kantet, som vil kunne give din stue et ekstra touch af stil og funktionalitet.

Vores sofapuf er designet ud fra vores lænestole og sofaer, så uanset materialet, farven eller formen vil vores puf matche dit møbel fra BALIE BALIE. Vores puffer kan passe ind i ethvert hjem, da de er fremstillet i et tidløst og elegant design.

Find den perfekte puf til dit hjem

Vi har et bredt udvalg af puffer til enhver stil, smag og hjem. Uanset om du søger en aflang puf til tiny living, en sengepuf til at opgradére dit soveværelse eller en sofapuf til at tilføje ekstra komfort i stuen.

Udforsk vores universe, og se vores store sortiment af skønne møbler og pyntegenstande.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password