Top

Shop

de_CURE – N°DAY1

625 kr.

PRIMÆRE FORDELE: Gennemfugter huden og beskytter kollagen i huden 

FUGTGIVENDE: Vores revolutionerende vandfri teknologi gennemfugter huden enestående som intet andet produkt. Nærer og beskytter kollagen netværket og gør din hud stærkere, fastere og giver den et mere ungdommeligt og sundt udseende.

ANTIOXIDANTER: Den planteaktive blanding indeholder nogle af de højeste koncentrationer af antioxidanter og plantenæringsstoffer i verden, og forhindrer effektivt hudskader forårsaget af de frie radikaler.

På lager

- +

Beskrivelse

de_CURE – N°Day1

de_CURE – N° Day1

PRODUKTTYPE: Dagcreme

INDEHOLDER:  50 ml

NØGLETEKNOLOGIER:

ANTI-INFLAMMATORISK: Birk, der traditionelt bruges i lægemidler på grund af dens naturlige helende egenskaber, kombineret med ingefær og hvid te med bemærkelsesværdige anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber, der også modvirker rødmen.

ANTI-FORURENING: En naturlig, åndbar og beskyttende hinde fastholder fugtigheden og beskytter mod udefrakommende angreb fra UV-stråler og forurening. Dette supplerende lag på huden fornyer hudens naturlige elektrolyt balance og individuelle pH – og det er essentielt for at få en afbalanceret og strålende hud.

NO_H2OTM: Drikkevand hydrerer vores celler indefra, men påføres vand udefra, har det ikke den samme hydreringseffekt. Vores vandfri NO_H2OTM-teknologi erstatter vand og er baseret på tre forskellige molekylevægte af hyaluronsyre kombineret med ceramider og glucosamin. Teknologien optager 1000 gange dens egen vægt i fugt, og det gør den til en langt mere effektiv fugtighedsgiver end vand.

PLANTENÆRENDE BLANDING: En næringsrig botanisk blanding af birk, rosenrødder, blåbær, tranebær, ingefær, hvid te og tang. Forhindrer hudskader forårsaget af de frie radikaler, mindsker inflammationer, beskytter mod miljømæssige faktorer såsom UV-stråler og forurening, og den mindsker nedbrydningen af kollagen.

MULTI-LAMELLERET STRUKTUR: Denne teknologi reder en tør og følsom hud ved at efterligne den naturlige struktur af sund hud. Den består af kolesterol, udtrukket fra planter, fedtsyrer og ceramider, og det gør den identisk med hudens lipid-laminare struktur. Det medfører en gendannelse af sund hud.

INSTAGRAM

KONTAKT

You don't have permission to register

Reset Password